شنبه 29 مهر 1396   02:44:45
رویدادها
35405
شنبه 20 دي 1393 بازدید معاون درمان وزارت بهداشت از بیمارستان های البرز دکتر آقا جانی از بیمارستان های شهید رجایی، شهید مدنی ، کمالی و شهید باهنر دیدن کرد.
به گزارش وب دا – صبح امروز" دکترمحمد حاجی  آقاجانی " معاون درمان وزارت بهداشت  به همراه رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز و جمعی از مسئولین از چهار بیمارستان البرز دیدن کرد و از نزدیک در جریان مشکلات  درمان البرز سه میلیون نفری قرار گرفت.
بر اساس این گزارش –دکتر آقاجانی  ضمن بازدید از بخش های مختلف بیمارستان شهید رجایی از مراحل ساخت اورژانس پنج طبقه ای به مساحت 1200 متر مربع در این بیمارستان دیدن کرد.
گفتنی است در بازدید صورت گرفته از بیمارستان شهید مدنی ، بخش  آی سی یو مرکزی 26 تختخوابی  این بیمارستان با حضور معاون درمان وزارت بهداشت افتتاح شد .
با حضور دکتر آقاجانی در بیمارستان شهید باهنر و بازدید از بخش اطفال و بزرگسالان ، بخش آی سی یو بزرگسالان 6 تختخوابی  و همچنین  آزمایشگاه این بیمارستان  افتتاح شد.
در پایان بازدید یک روزه ی معاون درمان وزارت بهداشت  از چهار بیمارستان استان البرز ، نشست دکتر آقاجانی با مسئولین دانشگاه علوم پزشکی البرز و جمعی از پزشکان بیمارستان شهید باهنر برگزار شد و پیرامون رفع مشکلات درمانی استان گفتگو شد.

پیام هفته

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین