چهارشنبه, 27 شهريور 1398
  • تاريخ :
     ۱۳۹۱/۰۶/۲۷
نخستین جشنواره نظام نوین مالی بخش سلامت برگزار شد
حضور دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز در نخستین جشنواره نظام نوین مالی بخش سلامت
به گزارش وب دا در این جشنواره که در سالن همایش های بین المللی رازی دانشگاهعلوم پزشکی تهران برگزار شد در خصوص استقرار نظام نوین مالی در وزات بهداشت، درمانو آموزش پزشکی و دانشگاه های علوم پزشکی کشور به عنوان اولین دستگاه اجرا کنندهنظام حسابداری تعهدی در کشور اطلاع رسانی شد.
 بنا بر این گزارش در حاشیه این جشنواره دانشگاه های علوم پزشکی کشور از جملهدانشگاه البرز و معاونت های وزارت اقتصاد و دارایی و چند سازمان دیگر غرفه هایی رابرای معرفی دستاوردهای این نظام نوین برپا کردند که با استقبال خوب شرکت کنندگان درهمایش مواجه شد.
 در همین راستا مهندس مرتضی علی مدیر امور مالی دانشگاه علوم پزشکی البرزدر گفتگو با خبرنگار وب دا  گفت: در سال 1389 بعد از انفکاک دانشکده کرج از دانشگاهایران و تبدیل وضعیت این دانشکده به دانشگاه علوم پزشکی البرز حسابداری تعهدی نیزدر دانشگاه البرز پایه ریزی شد.
 وی  اظهار داشت:از میان اطلاعات گوناگونی که مدیران برای اخذ تصمیمات کلیدی بدان نیازمندند، اطلاعات مالی جایگاه ویژه ای دارد . چرا که اکثر تصمیمات مدیران مستقیما پیامدهای مالی داشته و به طور غیر مستقیم وضعیت مالی موسسه را تحت تأثیر قرارمی دهد. اطلاعات حسابداری پردازش شده کلید ارزشمند جهت اخذ تصمیمات مناسب می باشد.
مرتضی علی  ادامه داد: در واقع الزامی ترین اصل جهت کارکرد درست یک نظام اقتصادی ، وجود صحت، دقت، و شفافیت مالی است. سیستم حسابداری قبلی مورد استفاده دانشگاههای علوم پرشکی ، یعنی حسابداری نقدی، امکان ارائه گزارشهای کارآمد را نداشت، لذا وزارت بهداشت با ایجاد تحولی اساسی در نظام مالی و با استقرار سیستم حسابداری تعهدی زیر ساختهای لازم را جهت دستیابی به اطلاعات مالی دقیق و شفاف فراهم نمود.
  وی در پایان خاطر نشان کرد: چهار فاز اجرایی نظام نوین مالی، حرکت از حسابداری نقدی به حسابداری تعهدی، محاسبه قیمت تمام شده خدمات ، بودجه ریزی عملیاتی و در نهایت مدیریت هزینه و بهره وری ترسیم شده که در این راستا افتخار داریم که به حول و قوه الهی گذار از فاز اول و اجرایی شدن آن را جشن بگیریم و امید است در آینده ای نزدیک شاهد اجرایی شدن فازهای آتی آن باشیم./ شهبازی

5.4.0.0
    V5.4.0.0