چهارشنبه, 27 شهريور 1398
  • تاريخ :
     ۱۳۹۱/۰۶/۲۱
ساخت بزرگترین پروژه آموزشی، بهداشتی و درمانی استان البرز كلید خورد
کلنگ ساخت پردیس دانشگاه علوم پزشکی البرز با حضور مسئولان استانی به زمین زده شد.
 به گزارش وب دا- کلنگ ساخت پردیس دانشگاه علوم پزشکی البرز صبح امروز با حضور مسئولان استانی از جمله احمد افضلی معاون امور عمرانی استانداری، غلامرضا نجفی مدیرکل امور اجتماعی استانداری ، مسئول حراست دانشگاه هنر ونماینده وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و جمعی ازمعاونین ، مدیران و کارکنان دانشگاه به زمین زده شد.
  دکتر محمد حسن ناصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز و قائم مقام وزیر در استان  درجمع خبرنگاران گفت: پس از تصویب تاسیس دانشگاه علوم پزشکی در استان البرز، نیاز به احداث پردیس دانشگاه ضروری به نظر می آمد که ما در جهت تحقق این امر با مسولان مربوطه در استانداری و اداره راه و شهر سازی البرز جلساتی برگزار نمودیم.
  وی ادامه داد: که در نهایت طی تفاهم نامه ای از سوی مسولان ارشد استان ازجمله مدیرکل راه و شهرسازی، قطعه زمینی با مساحت 331 هزار مترمربع با کاربری آموزشی تحویل ریاست دانشگاه گردید.
  رییس دانشگاه علوم پزشکی افزود: همچنین در سفر سوم و چهارم ریاست محترم جمهوری و هیئت محترم دولت به البرز این موضوع به صورت رسمی از سوی دولت به تصویب رسید که بر اساس آن ما کار طراحی ، مطلعه و احداث پردیس دانشگاه علوم پزشکی را آغاز نمودیم .
  وی اظهار داشت: برای اجرای این مصوبه قانونی در فروردین ماه سال جاری بصورت جدی وارد عمل شدیم و در حال حاضر نیز دیوار کشی حدود 12 هکتار از زمین به پایان رسیده است و ما امروز با حضور مسئولین بصورت رسمی ساخت بزرگترین پروژه آموزشی، بهداشتی و درمانی را آغاز نمودیم.
  دکتر ناصری خاطر نشان کرد: همه ما فرزندان ایران هستیم وباید زیر پرچم ایران برای آبادانی کشورمان تلاش کنیم؛ دانشگاه علوم پزشکی البرز نیز در صدد است تا با ساخت و را ه اندازی مجموعه پردیس دانشگاهی که شامل سلزمان مرکزی و معاونت های مختلف، دانشکده های مختلف علوم پزشکی از جمله : پزشکی،دندانپزشکی،پرستاری، داروسازی، بهداشت ، پیراپزشکی و همچنین زمین و سالن های ورزشی ، کتابخانه جامع و کوی دانشجویی و سایر اماکن و تاسیسات مورد نیاز یک دانشگاه علوم پزشکی بزرگ است، خدمت دیگری را به مردم شریف استان البرز ارائه دهد. / شهبازی

5.4.0.0
    V5.4.0.0