چهارشنبه, 27 شهريور 1398
  • تاريخ :
     ۱۳۹۱/۰۲/۰۴
افتتاح كلینیك تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علوم پزشكی البرز در كرج
کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علوم پزشکی البرز در منطقه چهارراه طالقانی کرج افتتاح گردید.
کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علوم پزشکی البرز با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی ، معاونین و مدیران ستاد مرکزی ، روسا و مدیران بیمارستان ها وشبکه های بهداشت و درمان و جمعی از مقامات و مسولین استانی به سرپرستی دکتر علی کرد در شهر کرج افتتاح شد.
  دکتر ناصری رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز طی سخنانی در مراسم افتتاحیه هدف از دایر نمودن این کلینیک را تنها خدمت به مردم و در راستای درست اجرا نمودن طرح نظام پزشک خانواده در استان برشمرد و افزود : در طرح پزشک خانواده باید شناسایی و درمان ابتدا در سطح 1 صورت پذیرد و در صورت نیاز به سطح 2 و 3 ارجاع گردد و هدف ما نیز از افتتاح این کلینیک تخصصی و فوق تخصصی در استان، درست انجام گرفتن ارجاعات درمان است که امیدواریم با همه تلاش های صورت گرفته خدمت نوین دیگری را به مردم شریف استان ارائه دهیم.
  در ادامه دکتر علی کرد مدیر کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه افتتاح این مرکز را خدمتی متفاوت در استان دانست که با همکاری 14 متخصص که همگی عضو هیئت علمی دانشگاه نیز میباشند در 12 رشته موجود از جمله : فوق تخصص جراحی قلب، فوق تخصص جراحی کلیه ، فوق تخصص روانپزشکی ، فوق تخصص نوزادان و کودکان ، پزشکی قانونی ، طب اورژانس ، فوق تخصص خون و سرطان و... آماده فعالیت میباشد.
وی ادامه داد: سعی ما بر این است تاباتوجه به پتانسیل های موجود بتوانیم این مرکز را به قطب تخصصی و فوق تخصصی استان تبدیل کنیم تا تحول شگرفی در بحث درمان و خدمت رسانی به مردم عزیز ایجاد شود. / شهبازی

5.4.0.0
    V5.4.0.0